Vianda de cabirol per cap d’any

Obrigado Maria!

El marit de la Maria és caçador i el novembre passat ens va portar encantada una cuixa de cabirol a casa.

Vam seguir les seves recomanacions.

La Marta es va encarregar de netejar i de trossejar la peça i va aconseguir fer quatre bosses d’un quilo cadascuna de carn magra que va endreçar al calaix del congelador.

  • Mínim 30 dies al congelador.
  • 1 kilo de carn. 24 hores de descongelació a la nevera.
  •  24 hores de maceració amb unes cebes, unes carrotes, 1 branca d’api, pebre, timó, romaní, 3/4 l de vi negre i 1 got de conyac.

P1030464

  • Hem daurat la carn, reservem. Sofregim porro i tomàquet. Ajuntem tot això amb les verdures macerades (sense l’api), tot el suc, uns alls, un grapat d’escalunyes i uns xampinyons.
  • Cocció a foc lent tot el matí.
  • Durant la darrera hora hem abocat unes bones trumfes.

El resultat és súper evident!

Feliç Any Nou!

P1030468

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: