Tête de Moine: degustació

Avui és el dia de la Festa de la Música i com que avui també comença l’estiu, degut al fort risc de pluja previst aquesta tarda els concerts programats queden aplaçats pel 26 de juny.

Davant d’aquest paisatge de color gris i perquè no ens caigui massa l’ànima als peus, aquest migdia hem fet un aperitiu en forma de degustació d’un formatge molt divertit: la Tête de Moine.

Aquest formatge suís a base de llet de vaca es compon de rosettes i això fa que a la vista distreu agradablement i la textura en boca és molt gustosa.

La Tête de Moine té el seu origen en una abadia, de Bellelay. La pasta fa molt bona olor. El gust és intens i persistent. S’aprecia un toc picant suau. Mica de pa per acompanyar.

He fet aquesta deliciosa degustació amb una copa de cervesa “ben fresca”.

És mitja tarda, amb el cel cobert però fa una mica de sol, és el dia de la festa de la música i no està previst cap concert… renoooi!

formatge

Anuncis

Una resposta

  1. 19:15 hores: Plou a bots i barrals.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: