El rec del Solà i el camí del Patapou

La quarta setmana d’esport s’ha distingit per la tornada de les vacances.

Vaig celebrar la darrera sessió de footing a la platja (dia 24) d’una manera molt especial; corrent a peu nu per l’agradable arena compacta i mullada i, esquivant les dolces onades del mar.

L’espai geogràfic s’ha transformat de dalt a baix: el calm, ample i pla passeig al costat del mar en el tranquil, estret i tortuós camí del solà.

El rec del solà d’Andorra la Vella és un camí natural i plàcid just al costat del centre històric de la capital. És un bon lloc per practicar una mica d’esport, per passejar, per respirar abans o després d’un dia de feina i per anar-hi a aprendre amb els nens envoltat d’un espai natural al costat d’horts, gats, gallines i de paisatge rural.

Em produeix una gran alegria poder dir que mantinc l’entrenament una setmana més, que m’he retrobat content amb el paisatge muntanyenc i que les meves ganes de fer esport creixen més.

Dia 22: 20 F, 3 R, 20 F, 3 R, 15 F

Dia 23: Descans

Dia 24: 30 F (Últim dia de footing al passeig de la platja)

Dia 25: 30 S (Spinning a casa)

Quin disseny!

Dia 26: Matí: 40 F, Tarda: 30 S

Dia 27: Matí: 30 F, 8 R, 25 F, Tarda: 35 S

Dia 28: Demà dissabte descans

Es pot accedir al Rec per diversos camins que en general es caracteritzen per un fort pendent de pujada i baixada. Els dos camins que em queden més a prop de casa per arribar en aquest traçat ecològic són el camí del Currubell i el camí del Patapou.

A l’alçada del segon camí es troba el Roc del Patapou damunt del qual hi ha un projecte de construcció d’un heliport nacional.

L’altre dia vaig adherir-me al manifest ciutadà “No a l’Heliport al Patapou” perquè estic convençut que un heliport ubicat allà produirà una contaminació alta i molt molesta i, atemptarà contra la integritat del conjunt històric, cultural i natural del Rec del Solà, despullant alhora a la població andorrana del seu allargat illot quiet i reconstituent on fins ara regna la pau i la tranquil·litat.

Imatges fetes a les 7:15 h (27/08/12)

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: