11/11/11 i Sant Martí

Aquests dies a Espanya estan orella-alçats:

Pel recent debat televisiu, molt bla, que van protagonitzar els dos grans aspirants, les dues esperances per guiar Espanya els propers anys.

D’una banda, el que s’amagava darrera unes ulleres, llegint tota l’estona (poc natural) i causant el tedi més absolut, convençut de la seva elecció. I de l’altra un senyor també amb barba, més aviat afable (més sensible, proper), ministre important del govern sortint d’un país que s’ha guanyat la fama de dropo (dels països europeus) i que està segur de perdre els comicis del 20-N, però com diuen allà: “A mal tiempo, buena cara“. Tot plegat pilotat per un tio que ja va conduir el primer cara a cara de la història d’Espanya, l’any 1993 (González/Aznar) i també amb aquest sistema insoportable per l’espectador dels torns de paraula estrictes.

No sé si això explica que la data cabalística del dia de demà ha abocat aquest país en el deliri pel sorteig especial de la ONCE, de l’11/11/11, d’11.000.000 €. La venda de cupones està exhaurida.

La Marta, ja ho deia fa poc (post), sempre és una bona ocasió per fer una celebració amb família, per passar-s’ho bé i que gira al voltant dels més menuts. Demà és Sant Martí i tinc previst escapar-me aviat del despatx per preparar el dinar. Elaboraré el risotto més bo del món perquè a casa tots els plats basats en l’arròs fan la delícia de tothom. Un risotto de conill amb mongeta tendra que vaig aprendre de l’Isma i que em produeix una satisfacció immensa cuinar-lo per les persones que més estimo.

Arròs arborio, conill, mongeta tendra perona, ceba vermella, xampinyons de París, brou de gallina, manat d’espinacs, parmesà…

Compte! És una sorpresa!

Austalian Rainbow, National Geographic

Anuncis

Una resposta

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: