de pel·lícula?

Antonio Skármeta va néixer a Antofagasta (Xile) i es va graduar en filosofia i literatura a la Universitat de Xile i de Columbia (Nova York). Les seves noveles i els seus contes han estat traduïts en trenta-cinc idiomes. El cartero de Neruda va tenir un èxit mundial i la pel·lícula basada sobre aquesta novela va obtenir cinc nominacions a l’Oscar.

Les seves obres han obtingut alguns dels més prestigiosos premis internacionals com el Prix Médicis, el Grinzane Cavour entre altres. Va ser ambaixador de Xile a Alemanya. Avui viu al seu país i es dedica a la literatura. La seva darrera novela, El baile de la Victoria, va ser mereixedora del Premi Planeta l’any 2003 i ha estat recentment aportada al cinema de la mà de Fernando Trueba.

Un padre de película és un llibre publicat el passat mes d’octubre. És una història curta de lectura amena i entretinguda.

“Es una novela muy clara, prístina. No es una novela enredosa, retórica” Antonio Skármeta

Com que molts ens trobem immersos en un moment fort díficil per a la lectura, aquest llibre és benvingut perquè es pot llegir gairebé amb els ulls tancats i en una horeta. 149 pàgines, 12,5 x 20 cm, Planeta, 16,50 €.

Podria ser una idea de regal per a reconciliar-nos amb la literatura?

Sí i no…

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: