Anem a la Feria de Sanlúcar la Mayor, Sevilla (part 1)

Anem amb AVE

Estem ultimant els preparatius pel viatge familiar. Farem per primera vegada aquesta expedició amb l’Alta Velocidad Española (AVE) i amb els nens. El bòlid ens farà sortir disparats de Lleida per arribar a l’estació de ferrocarril de la capital andalusa, Santa Justa.

Les notícies rebudes sobre aquest viatge transversal m’informen que el comboi, amb unes velocitats puntes de més de tres-cents quilòmetres per hora, engolirà la gran distància (uns 1.000 km) amb només quatre hores i mitja.

Els preus de la tarifa general són bastant alts sobretot si has de viatjar regularment i amb plaça preferent que és la que tothom recomana quan vas acompanyat amb nens. Fent cas del que diu la gent, nosaltres vam comprar els bitllets per internet, el dia 8 de febrer, és a dir amb una anticipació d’uns tres mesos. Aquell dia Renfe ens va oferir uns preus molt avantatjosos de quasi un 60% de descompte, comprant els bitllets amb la tarifa que ells anomenen Tarifa Web.

Farem l’anada amb Club i la tornada amb Preferente. Fent les operacions matemàtiques pertinents cada kilòmetre ens costa 0,15 € o bé 15 €/100 km. Des d’aquesta perspectiva, he de dir que sortien més cares les escapades ciclistes (uns 20-30 km per carreteres de muntanya) que feia quan era adolescent. Recordo que estava fort com un roure i que quan arribava a casa després de l’esforç buidava ferotgement la nevera dels meus pares.

D’aquesta manera viatjarem dos adults i dos nens d’un any i mig (fins a 4 anys els nens no paguen). Anirem carregats com un ruc. Viatge doncs programat amb un gran nivell de confort i rapidesa, accessibilitat d’un vagó a l’altre, espai interior ample, cafeteria i restauració etc.

Cal veure-ho per creure-ho.

 

Anuncis

2 Respostes

  1. […] – Post relacionat: Anem a la Feria de Sanlúcar la Mayor, Sevilla (part 1) […]

  2. […] més xula de totes, és clar! Degustació de la millor gastronomia local. Posts relacionats: – Anem a la Feria de Sanlúcar la Mayor, Sevilla (part 1) – Anem a la Feria de Sanlúcar la Mayor, Sevilla (part […]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: