Paranoia Hysteriofunk

El més probable és que hi hagi una urgència a aixecar moviments subversius.

Adjunto una portada de la revista “Actuel” que es publicava als anys 70, enmig d’una protestació fluctuant (seriositat) però de ben segur en un procés d’autoconeixement de la necessitat de reivindicar la llibertat. Aquesta reviviscència és saludable perquè hem de comprovar l’obligació de la permanència de corrents contraculturals…

Ens hem de preguntar coses, sense parar!

Avui s’ha convertit en un lloc deprimit on sovint tinc ganes de fugir de tothom. Què se n’ha fet del plus freak et moins fric?

El meu instint assassí creix quan entro en contacte amb el free jazz, i m’ho imagino mitjançant l’aglutinació d’estils musicals que s’esbarallen en ple procés abstractiu.

Els Hysteriofunk (banda andorrana) són els fixadors d’un brillant fenomen experimental. Estan molt inspirats pel gènere musical dels anys 1960. En diuen psicodèlia. És una construcció rítmica poc complexe i hipnòtica. Les melodies són repetitives i penetrants. Els solos instrumentals són llargs i tortuosos. El paisatge musical d’aquest grup presenta velocitat, neguit i impaciència; ho fan amb tota llibertat per atènyer amb els seus efectes sonors i distorsionats; la delectació!

Hysteriofunk són: Oriol Vilella (guitarra), Oscar Llauradó (baix), Roger Casamajor (teclats, samplers, programacions) i Lluis Cartes (bateria).

Hysteriofunk actua al Festival Testarock, el proper dia 5 de juliol a les 22 hores, al casc antic d’Andorra la Vella, Cap del Carrer, Principat d’Andorra.

Aixopluga-t’hi!

Anuncis

Una resposta

  1. […] Encara esteu a temps d’organitzar-vos per anar a veure aquest vespre a les 23 hores, en directe la banda de l’Oriol Vilella. […]

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: