“Christophe Alévêque n’a de Saint que son nom…”

L’espera no ha estat senzilla. Menys encara quan feia des de Nadal que teníem guardades delicadament en un calaix les entrades per anar a veure l’únic, el més impertinent de tots, el Christophe Alévêque. “Debout!” és el nom del seu espectacle que va oferir el cap de setmana passat a la cèlebre sala de “La Halle aux Grains” de Tolosa a l’ocasió de la nova edició del “Le Printemps du Rire” durant la qual la ciutat rosa es posa sota els signes del riure i de l’humor.

La sala estava plena de gom a gom. I durant dues hores, el rei francès dels bufons ens va fer esclatar de riure, contínuament, amb un genial humor cruel i acerb. L’humorista estava acompanyat amb al seu magnífic “groupo”; acordió, corn de metall, guitara, bateria, rotllo pop/rock/indie i va cantar tres o quatre cançons. El cinisme i la ironia del Christophe Alévêque sobre els neguits de la vida quotidiana com els beneficis de l’esport, la vida familiar occidental, el consum, la desigualtat social, l’alcohol, el sexe, la misogínia etc. són singulars i tenen un meritós èxit. L’espectacle va fer-se ressò de l’actualitat més immediata i de la política politicienne francesa. En aquest aspecte va fer un retrat satírico-humorístic de N. Sarkozy amb l’irresistible sketch de “La Méthode Zebulon”. Boníssim! Una excel·lent i veritable teràpia del riure… Gràcies Marta!

El Christophe Alévêque actua amb el seu grup com a cantant (chanson pop), els dies 25 d’abril i 23 de maig al mític club parisí “Le Réservoir”. Si teniu ganes de passar-ho bé, no ho dubteu, acosteu-vos-hi!

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s

%d bloggers like this: